Strenge regels tijdens WK in Qatar: ‘Frenkie de Jong en Mikky slapen APART’

Frenkie en Mikky slapen apart
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

In België en Engeland zijn de voetballers en hun partners op de hoogte gebracht van de strenge regels in Qatar. Zo is alcohol en luide muziek verboden, zijn korte rokjes en blote schouders taboe én mogen ongehuwde stellen niet samen slapen…

Voetballers en hun partners dienen zich in stadions en openbare ruimtes bescheiden te kleden en in het openbaar schelden, alcohol drinken, luid muziek afspelen en ongepast gedrag vertonen tijdens een gebed zijn ten strengste verboden.

Strenge regels

De Engelse bond zou bijzonder streng zijn en de kleinste incidenten worden niet getolereerd, zo meldde een anonieme tip aan The Sun. Britse voetbalvrouwen worden ook geadviseerd om geen korte rok aan te trekken en hun schouders te bedekken.

Of ook de partners van de Nederlandse voetballers bijeen zijn geroepen is niet bekend, maar alle spelers en hun partners verblijven in het vijfsterren hotel The St. Regis in Doha, waar op de website in kleine letters staat dat je niet een kamer met je partner mag delen als je niet getrouwd bent. Dat meldt weekblad Story.

Apart slapen

Hoewel Frenkie de Jong zijn vriendin Mikky Kiemeney onlangs ten huwelijk heeft gevraagd, mogen ook zij geen kamer delen in het hotel. Volgens de regels in Qatar zijn de twee ongehuwd en moeten ze daarom apart slapen. Frenkie is echter niet de enige die gescheiden zal worden van zijn partner. Ook Matthijs de Ligt, Davy Klaassen, Steven Berghuis en Luuk de Jong zullen de nachten zonder hun vriendin moeten doorbrengen.

Tags

FRENKIE DE JONGMIKKY KIEMENEYQATARWK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck