Stress-eter? ‘Enorme buik bij Marco Borsato’

Marco Borsato heeft een enorme buik
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Marco Borsato leeft al bijna tweeënhalf jaar in de luwte, maar staat deze week toch groot op de cover van weekblad Story. Hij heeft namelijk een enorme metamorfose ondergaan…

‘Zanger geniet volop. Marco Borsato’s metamorfose’, luidt het op de cover van de nieuwste weekblad Story. Op de foto is te zien dat Marco behoorlijk wat kilo’s is aangekomen. Heeft de zanger last van stress-eten?

Rechtszaak

Afgelopen weekend kregen Marco Borsato en de vrouw die aangifte tegen hem heeft gedaan, nog heftig nieuws te verwerken. Het is bijna tweeënhalf jaar geleden dat er aangifte tegen de zanger werd gedaan, maar de zaak blijft voortduren. Het advocatenkoppel Knoops heeft aan Shownieuws laten weten dat Marco hoogstwaarschijnlijk pas in 2025 voor de rechter kan verschijnen. ,,Ik denk dan alleen maar voor alle betrokkenen: weer een jaar verder”, reageerde presentatrice Dyantha Brooks.

‘Marco’s carrière is kapot’

Een paar maanden geleden liet een goede vriend van Marco weten dat het niet goed met de zanger gaat. ,,Marco’s carrière is kapot en ook al zal in de toekomst blijken dat hij niet schuldig is aan wat hem wordt verweten, dan nog is het maar de vraag hoe hij die ooit weer op de rit zal krijgen”, zei de vriend in gesprek met weekblad Privé. ,,Zijn wereld stortte in toen hij van zijn advocaten te horen kreeg dat hem een vervolging staat te wachten.”

De cover van Story:

Tags

MARCO BORSATO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck