Strijdlustige Barbie vecht voor de voogdij over haar kinderen

Samantha de Jong
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Een mooie dag voor Samantha de Jong. Op Instagram laat zij weten dat zij ‘nog een kans krijgt’. Betekent dit dat zij de voogdij over haar drie kinderen terugkrijgt?

Samantha heeft er een heftige tijd opzitten. Haar relatie met Gerrit Meerts strandde kort nadat haar derde kindje Angelo geboren was. De baby bleek van een andere vader te zijn en Gerrit en Samantha gingen op een vervelende manier uit elkaar. Deze roerige periode zorgde ervoor dat ze de voogdij over haar pasgeboren zoontje kwijtraakte. Ook over haar twee oudste kinderen heeft de Oh Oh Cherso-ster niet de voogdij.

Verbeteren

Samantha is bezig het roer drastisch om te gooien. Eerder liet zij weten volledig af te blijven van drugs en alcohol, vanwege wekelijkse testen die zij voor Jeugdzorg moet doen. Wordt er aangetoond dat zij heeft gebruikt, dan krijgt de realityster haar kinderen Angeline (8) en Milano (5) niet te zien.

Haar jongste zoontje Angelo is nog maar een paar maanden oud maar woont niet bij Samantha in huis. Zij bracht hem zelf naar een pleeggezin nadat het een tijdje lang niet goed met haar ging. Wekelijks bezoekt zij haar zoontje bij het pleeggezin waarmee zij goed contact heeft.

Inmiddels is Samantha samen met de biologische vader van Angelo, Gilly. De twee zijn stapelverliefd op elkaar en lieten elkaars namen vereeuwigen op hu lichamen. Volgens Samantha doorgaat zij dankzij Gilly een positieve verandering. Zo legde zij onlangs de ruzie met haar ex-man Michael van der Plas en zijn verloofde Naomi Collinda bij.

‘Mooie dag’

Op Instagram suggereert Samantha dat er goed nieuws voor haar aankomt op het gebied van de voogdij van haar kinderen.

Bij een foto van haar oudste zoontje schrijft Samantha: ,,Vandaag een mooie dag… Mijn drie kinderen gezien, wat ben ik een trotse moeder”.

Ook laat Samantha weten dat er ‘goed nieuws’ aankomt. ,,Vervolgens een mooie boodschap gekregen dat ik nog een kans krijg.” In het bericht bedankt Samantha haar advocaat Mieke Krol, die gespecialiseerd is in familierecht, zoals voogdijzaken.

Tags

BABYBARBIEMICHAEL VAN DER PLASNAOMI COLLINDASAMANTHA DE JONGVOOGDIJ

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck