Stuntdubbel Cameron Diaz en partner doodgeschoten

Cheryl Sanders
Door: Tanja Brouwer
17-02-2020

De stuntvrouw die onder andere de stuntdubbel is voor Cameron Diaz en Nicole Kidman is doodgeschoten door haar ex-man. Ook de vriend van Cheryl Sanders (59) is doodgeschoten door Lindsay Duncan.

Gehandeld uit zelfverdediging

Het verhaal gaat dat Lindsay Cheryl en Reed Sanders heeft doodgeschoten uit zelfverdediging. Hij en zijn nieuwe vrouw Molly kwamen volgens Britse media afgelopen woensdag thuis en zagen Cheryl en Reed schietend op hem afkomen. Lindsay droeg een wapen en schoot terug. Hij raakte beiden en belde vervolgend de hulpdiensten. ,,Ik heb ze neergeschoten, ze kwamen naar ons raam en hadden een pistool op het hoofd van mijn vrouw gericht”, zou hij hebben gezegd aan de telefoon.

Na de scheiding kwamen Cheryl en Lindsay al eerder in aanraking met de politie. De twee maakten veel eerder al ruzie en Lindsay vertelde de politie dat zijn ex-vrouw hem probeerde te vermoorden. Britse media melden dat de politie gelooft dat hij uit zelfverdediging heeft gehandeld en dus niet wordt beschuldigd van moord of doodslag.

Cheryl was onder meer te zien in de film Back to the Future. Haar carrière stopte een lange tijd nadat ze ongelukkig ten val kwam. Ze brak botten in haar gezicht en rechterarm- en hand. De laatste jaren pakte ze haar werk weer op en werkte onder meer als stuntdubbel voor Jessica Alba.

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen