Suzan & Freek jatten deuntje van Jan Smit!?

Door: Jessie Baltus
02-05-2020

Jan Smit herkende een voor hem wel heel bekend deuntje in het nieuwe nummer van Suzan & Freek. Hij postte op zijn Instagram dat hij de muziek wel érg vond lijken op zijn nummer Cupido, schrijft Shownieuws.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

#IkRekenHetGoed

Een ‘feest’ der herkenning voor Jan Smit zaterdagochtend. Hij deelde een fragment van het nummer ‘Weg van Jou’ van Suzan & Freek op zijn Instagram en schreef: ‘Hoe vaak zouden @SuzanEnFreek ‘Cupido’ hebben geluisterd vroeger? #IkRekenHetGoed #WegVanJullie’. De volkszanger lijkt het in zijn bijschrift dus niet per se erg te vinden dat het op zijn nummer lijkt.

Eigen schuld

Veel volgers van Jan Smit herkennen ook het deuntje van Cupido uit 2006 in het nieuwe nummer van het zangduo. Zo schrijft iemand: ‘Het heeft wel veel “weg van jou” Jan 😉’. Iemand anders schrijft in een reactie dat het nog wel eens de eigen schuld van de volkszanger geweest kon zijn: ‘Dat komt omdat je zulke goede liedjes maakt’.

Iemand anders reageert op de vraag hoe vaak Suzan & Freek Cupido hebben geluisterd: ‘Waarschijnlijk heeeel vaak 😊 herken het meteen 😉 #cupidoblijfttochmijnfavo’. Beluister hieronder en vergelijk…

Meer DenD