Suzan & Freek onder vuur: ‘Eisen gratis horloges’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Hoewel Suzan & Freek sympathiek overkomen, gaan er ook andere verhalen rond over het stel. Zo meldt een bron aan Juicechannel dat het stel behoorlijk arrogant is…

Suzan Stortelder en Freek Rikkerink, beter bekend als het zangduo Suzan & Freek, hebben sinds kort een samenwerking met Tommy Hilfiger. Maar volgens een bron heeft het stel zich daar behoorlijk arrogant gedragen.

‘Ongemakkelijk’

,,Freek en Suzan zijn tijdelijk influencers voor onze Tommy Hilfiger horloges”, begint de bron in gesprek met Juicechannel. ,,Ze kwamen op het kantoor voordat dit bekend werd en mensen mochten ze niet eens aankijken om ze niet ongemakkelijk te maken.”

‘Eisen gratis horloges’

Maar dat is nog niet alles. ,,Tijdens rondleidingen op onze afdeling, waar de horloges worden gemaakt, keken ze over al onze collega’s heen alsof we er niet waren. Laat staan even groeten. Maar wel veel gratis horloges eisen. Suzan wilde zelfs een speciale kleur die niet eens beschikbaar is.”

Gerucht Maan

Het is niet het eerste gerucht dat rondgaat over het stel. Vorig jaar werden ze het gesprek van de dag bij juicekanalen omdat Freek het gezellig zou hebben gehad met Maan de Steenwinkel. ,,Het gerucht gaat dat Freek na een show Suzan in het hotel heeft afgezet om vervolgens weer terug te gaan naar Ahoy waar op dat moment een crew party was. Ook Maan was op deze party aanwezig en daar zouden Maan en Freek het heel gezellig met elkaar hebben gehad. Het verhaal gaat namelijk dat de twee seks hebben gehad met elkaar in een bezemkast”, meldde Juicechannel destijds op Instagram.

Tags

SUZAN & FREEK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck