Sven en Ghislaine droomkoppel OP1?

Op1 koppel
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het zou maar zo dé oplossing kunnen zijn voor het gat op de vrijdagavond van OP1: Sven Kockelmann en Ghislaine Plag als nieuwe duo.

BNNVARA stopt na 11 juni met OP1 op de vrijdagavond, waardoor er ruimte ontstaat voor een andere omroep. Het mediapanel van het AD heeft daar wel een oplossing voor: Zet Sven Kockelmann en Ghislaine Plag als nieuwe duo op de vrijdagavond.

Perfecte match

Sven en Ghislaine zijn van dezelfde omroep, dus het zou kunnen volgens tv-columniste Angela de Jong. Sven past alleen niet ‘gezellig’ op de vrijdag, maar volgens Angela hoeft dat ook niet. ,,Een publieke omroep hoeft er niet te zijn voor het vermaak”, aldus de tv-columniste.

Verslaggever Mark den Blanken is het hiermee eens. ,,Er mag ook gewoon een keuze zijn op de vrijdagavond. Je kan naar ‘Beau’ toe als je een gezellige show wil, of je gaat naar Sven Kockelmann met een stevig interview.”

Sven zou het volgens Angela ook prima in zijn eentje kunnen presenteren, maar als er iemand bij zou passen is Ghislaine toch wel de perfecte match: ,,Ik zou haar graag erbij zien. Die vind ik op de radio heel goed en ze heeft een leuke uitstraling”, zegt verslaggever Dennis Jansen.

De presentatie van OP1 is in handen van wisselende presentatie, die elk voor een bepaalde omroep op een bepaalde vaste dag te zien zijn. Welke omroep de vrijdagavond gaat vullen, is nog niet bekend.

Tags

OP1SVEN KOCKELMANNTALKSHOW OP1

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie