Syb en Adriana toch gescheiden?

Door: Tanja Brouwer
24-05-2019

De vrouw van zanger Syb van der Ploeg, Adriana, zou de echtelijke woning hebben verlaten. Dat schrijft weekblad Weekend. Eerder wilde de zanger niet ingaan op de geruchten dat het huwelijk met Adriana voorbij zou zijn.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Dorpjes

,,Het gaat niet zo lekker”, wilde Syb destijds alleen kwijt. Hij en Adriana hebben twee kinderen en zijn al jaren bij elkaar. Ook de manager van Syb zei niets. Maar weekblad Weekend heeft gegevens van het kadaster ingezien, en daaruit blijkt dat Adriana niet meer in hun woning in het Friese dorpje Kûbaard woont, maar in een dorpje verderop. De kinderen zijn met Adriana mee, maar omdat de twee dorpjes nog geen kilometer uit elkaar liggen kunnen zij makkelijk even naar hun vader.

Schoolgebouw

In het najaar van 2017 kocht het stel een bijzondere woning: een oude basisschool die in 2016 zijn deuren sloot. Het gebouw, dat 180.500 euro kostte, staat op dit moment ook nog op naam van Adriana, en dus zal het of verkocht worden of koopt Syb Adriana uit. Het is maar de vraag of Syb dat kan betalen, want toen hij een aantal jaar terug stopte als zanger van De Kast, nam zijn manager al het geld mee. Hij heeft geen euro gezien. Hij moest zijn grote huis verkopen en twijfelde zelfs of hij nog wel moest trouwen met Adriana. Niet alleen door het geld, maar ook omdat hij dacht dat monogamie niets voor hem is. De geruchten gaan dat hij het inderdaad niet vol heeft gehouden, en dat dat de reden is van de scheiding.

Meer DenD