Sylvana ontkent ‘Mars-verhaal’ Britt: ‘Dat was zeven jaar geleden!’

Sylvana ontkent de 'mars gate'|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Britt Dekker deed afgelopen weekend een bizarre onthulling over Expeditie Robinson. De presentatrice zei dat een deelnemer in ruil voor seksuele dienstverlening een Mars-reep kreeg. Al snel werd Sylvana IJsselmuiden aan de roddel gekoppeld. Maar zij ontkent…

Pikante onthulling

,,Ik weet niet of jullie dat verhaal kennen van die Mars bij Expeditie Robinson? Dat was dus een kandidaat die ik goed ken”, vertelde Britt in het programma ‘Media Inside’.

In ruil voor seksuele dienstverlening met een cameraman, zou de deelnemer een Mars-reep hebben gekregen, zo vertelde Britt in geuren en kleuren. ,,De kandidaten in Expeditie hebben natuurlijk honger. Ik weet alleen niet of diegene eerst een Mars kreeg, of daarna.” Om welke kandidaat het gaat vertelt ze er niet bij.

‘Beetje verdacht na berichten van Britt’

Maar al snel werd de roddel gekoppeld aan Sylvana IJsselmuiden, die dit jaar mee doet aan het programma. Verschillende roddelkanalen op Instagram weten te vertellen dat het om Sylvana zou gaan.

Onlangs heeft de deelneemster in gesprek met RTL Boulevard verteld dat de productie van Expeditie Robinson allerlei eten in een huisje op het eiland bewaarde. Sylvana zegt zelf dat ze daar lekker van gegeten had, waaronder een chocoladereep… Toeval?

Velen denken van niet. ,,Beetje verdacht nu na de berichten van Britt”, zo reageert iemand onder het interview op Instagram. Sylvana, die duidelijk geïrriteerd is, weet niet wat ze leest. ,,Fact: die mars was 7 jaar geleden. Check de feiten”, reageert ze.

Tags

BRITT DEKKERSYLVANA IJSSELMUIDEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie