Sylvana over tia-klachten Dennis Schouten: ‘Hij kon gewoon door met Robinson’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Dennis Schouten verliet Expeditie Robinson vroegtijdig vanwege tia-klachten. In één van de eerste afleveringen ging het steeds slechter met hem waardoor er geen andere optie was dan stoppen. Maar een andere deelnemer van het programma, Sylvana IJsselmuiden, beweert nu iets anders…

‘Helse nacht’

Sylvana vertelt in Dumpert over haar eigen Robinson-ervaring. In één van de afgelopen afleveringen had ze een dokter nodig omdat ze hard was gevallen.

Het zou dezelfde dokter geweest zijn die Dennis had geholpen toen hij last kreeg van tia-klachten. Hij verliet het programma meteen en ging terug naar huis. Op Instagram schrijft hij later over zijn ‘helse nacht’ op Expeditie Robinson. ,,Slapen lukte niet, geen ruimte, honger en alles deed pijn. Ergens in de nacht merkte ik ineens dat ik geen gevoel meer had in mijn linkerarm”, schreef Dennis.

‘De dokter zei dat hij gewoon door kon gaan’

,,Ik liep direct naar het strand om te kijken of de rest van mijn lichaam het nog wel deed. In de stromende regen merkte ik dat vrijwel mijn hele linkerkant het niet meer deed, het gevoel was weg. Daar gaan we weer dacht ik.” Er werd direct besloten dat hij naar het ziekenhuis moest. In tranen nam hij afscheid van de groep.

Dennis baalde als een stekker dat hij het programma vroegtijdig moest verlaten. Maar volgens Sylvana is dat klinklare onzin. ,,De dokter zei dat hij gewoon door kon gaan”, vertelt ze in Dumpert. ,,En dat terwijl hij in Humberto vertelde dat dat niet kon.”

Dennis woest

De opmerking komt natuurlijk meteen bij Dennis terecht. Hij is woest. ,,Het erge is dat Sylvana IJsselmuiden, die ook deelnam, heel goed weet dat het daar misging met Dennis en dat in het ziekenhuis in Kroatië is vastgesteld dat hij niet verder mocht en kon”, luidt het op de website van RoddelPraat, het kanaal van Dennis en Jan Roos.

Tags

DENNIS SCHOUTENEXPEDITIE ROBINSONSYLVANA IJSSELMUIDEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie