Sylvana Simons vraagt zoon om hulp bij date-drama

Sylvana Simons
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

De zoon van Sylvana Simons is zijn moeder te hulp geschoten bij een liefdesdrama. Sylvana bleek hulp nodig te hebben bij het afwijzen van een geïnteresseerde en richtte zich tot haar zoon. Die wist resoluut te handelen en wikkelde de situatie snel af.

Liefdesleven

Het is inmiddels ruim twee jaar geleden dat Sylvana’s relatie met Bert strandde. ,,Bert en ik zijn inderdaad uit elkaar,” onthulde Sylvana toen aan Story. ,,Als een relatie overgaat, is dat natuurlijk niet leuk. Maar in ons geval lag er gelukkig niets naars aan ten grondslag. Het was een gezamenlijk besluit en we zijn weliswaar uit elkaar, maar we zijn nog wel vrienden. Ik zie Bert nog geregeld. Ja, op dit moment ben ik single. Ik vind het wel even prima zo.”

Daten

Inmiddels heeft Sylvana er wel weer zin in en is zij aan het daten geslagen. Zoals iedereen weet gaat dat ook gepaard met ongemakkelijke en soms zelfs pijnlijke momenten. Wat doe je als iemand jou wel ziet zitten, maar jij diegene niet? Een afwijzing in de liefde kan enorm pijn doen en dient zorgvuldig afgehandeld te worden..

Dat is niet de gedachtegang van Sylvana’s zoon, Salvatore. Hij adviseert zijn moeder om in één keer de pleister eraf te rukken.

Sylvana deelt een grappige anekdote van moeder en zoon. Op Instagram plaatst zij een screenshot van een WhatsApp gesprek met haar zoon. Hierin bespreken zij ‘de ongelukkige’ die afgewezen werd door Sylvana. Volgens Salvatore had zij nóg duidelijker moeten zijn.

Bij de post schrijft Sylvana lachend: ,,Dating advies van De Zoon.
Les 2: ‘casual afwijzing’ ”

https://www.instagram.com/p/CGpHQBbpKen/

Ben je benieuwd hoe de zoon van Sylvana eruit ziet? Je ziet Sylvana’s zoon én dochter op onderstaande foto.

https://www.instagram.com/p/BE1pvxoGI0l/?utm_source=ig_embed

LEES OOK:

Johan Derksen en Sylvana Simons in nieuw seizoen Waar is de Mol?

Tags

DATENGRAPPIGRELATIESYLVANA SIMONSZOON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck