Sylvia Geersen heeft nieuwe liefde na mislukt huwelijk

Door: DitjesenDatjes
23-04-2018

Sylvia Geersen is in de wolken met haar nieuwe vlam. Wie dat is heeft ze nog niet verklapt, maar op Instagram post ze een foto waarop ze bij ondergaande zon met een man kust.

Bij de foto staat alleen een hartje. De reacties op de foto zijn positief, maar een aantal vragen wat er gebeurd is met haar ex-man Rogelio Castro Martinez.

https://www.instagram.com/p/Bh4LKY9gtmT/?utm_source=ig_embed

Verliefd

In 2016 stapte Sylvia en Rogelio in het huwelijksbootje. Tot over hun oren verliefd waren ze. Ze kenden elkaar pas tien dagen, maar wisten zeker de ware in elkaar gevonden te hebben. Helaas bleek dat al een paar maanden later niet het geval. Sylvia komt erachter dat Rogelio nog bij zijn moeder woont, terwijl hij beweerde een eigen appartement te hebben. Ze vergaf de Mexicaan omdat ze zo verliefd was.

Toen de strenggelovige Rogelio Sylvia dwong om iedere zondag mee te gaan naar de kerk en alleen nog maar lange jurken te dragen begon ze het vervelend te vinden. Ze wil scheiden, maar Rogelio weigert medewerking te verlenen. Terwijl Sylvia de relatie al lang verbroken heeft blijft haar ex foto’s posten van Sylvia. Het model doet haar best die relatie achter zich te laten, en blijkbaar is dat gelukt. Het is te hopen voor Sylvie dat ze deze keer langer wacht totdat ze in het huwelijksbootje stapt.

https://www.instagram.com/p/Bh5N4qeh8X0/?taken-by=rogelio_castro_martinez_

 

Meer DenD