Sylvia Geersen slaat plank mis tijdens optreden Stars On Stage

Optreden Sylvia gaat niet goed
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

In het nieuwe RTL-4 programma ‘Stars On Stage’ worden acht Bekende Nederlanders opgeleid tot musicalster. Ook topmodel Sylvia Geersen doet mee. Helaas slaat de normaal zo zelfverzekerde Sylvia de plank compleet mis tijdens haar optreden.

Deelnemen aan het programma is een meisjesdroom die uitkomt voor Sylvia. Het topmodel is namelijk dol op de musical De Kleine Zeemeermin. Volgens haar wordt ze vaak vergeleken met Ariël, dus de musical is op haar lijf geschreven.

Zenuwen

Sylvia stapt vol zelfvertrouwen de repetitieruimte binnen, maar komt daar snel op terug. ,,Ik heb best wel het idee dat ik goede klanken heb”, begint ze. Helaas lukt het haar niet om haar zenuwen onder controle te houden. Het tempo ligt namelijk vrij hoog. ,,Is dit de versnelde versie?” vraagt Sylvia aan haar zangcoach.

Buiten adem

Tijdens optreden gaat de eerste uithaal soepel, maar Sylvia raakt al snel buiten adem. De neemt een flinke teug adem en zingt weer verder. Maar na een paar zinnen gaat het opnieuw mis. Dit is de jury ook opgevallen. Jurylid Paul de Leeuw met veel respect naar het optreden van Sylvia gekeken. ,,Je hebt het goed gedaan, maar het is niet voldoende.” Uiteindelijk gaat het topmodel net aan door naar de volgende ronde.

Nieuwe start

Sylvia deelde afgelopen week een bericht waaruit blijkt dat ze 2024 is begonnen met een nieuwe start. ,,En opeens weet je het… Het is tijd om aan iets nieuws te beginnen en te vertrouwen op de magie van het begin”, schrijft ze in Instagram Stories. Of ze hiermee hint op haar relatiestatus is niet bekend.

Tags

SYLVIA GEERSEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck