Sylvia Geersen vervuilt toilet op vliegveld

Sylvia maakt een puinhoop van het toliet in Rotterdam
Door: Charlotte Wijnen
29-11-2022

Sylvia Geersen was de afgelopen weken in Zuid-Afrika voor de opnames van het programma De Bachelorette. Vandaag kwam ze weer aan in Nederland. Ze werd meteen op het vliegveld gespot, maar niet iedereen was daar blij mee. ,,Een grote puinhoop op het toilet…”

Sylvia Geersen is de afgelopen weken in Zuid-Afrika geweest om de ware liefde te vinden in het programma De Bachelorette. Sylvia heeft er nogal een bewogen liefdesleven op zitten, maar dat betekent niet dat ze haar geloof in de liefde is verloren.

Vliegveld

De opnames zijn inmiddels achter de rug en Sylvia is vandaag teruggekeerd naar Nederland. Of ze de ware liefde heeft gevonden zullen we nog moeten afwachten: De Bachelorette is vanaf februari 2023 te zien. Wel werd ze vandaag meteen op het vliegveld gespot. In Instagram Stories liet ze zien dat ze maar liefst acht koffers en twee enorme tassen bij zich had.

‘Puinhoop’

Wat Sylvia allemaal heeft ingepakt? Naast kleren, heeft ze blijkbaar ook een hoop make-up spulletjes bij zich. Op het toilet zou ze een flinke puinhoop hebben achtergelaten. ,,Ze liet een heel spoor achter van bruiningsdoekjes”, vertelt iemand in gesprek met juicekanaal Realityfbi. ,,Een grote puinhoop nadat zij geweest was. Iedereen sprak er schande van.”

Meer DenD