Sylvia Sneijder openhartig over ziekte man

Sylvia Sneijder
Door: DitjesenDatjes
02-06-2020

Het gezin van Wesley Sneijder heeft afgelopen jaren behoorlijk wat klappen gekregen. Zo stopte Wesley met professioneel voetbal, heeft hij geen relatie meer met Yolanthe en woont zijn zoontje duizenden kilometers bij hem vandaag. Zijn broertje Rodney stopte in 2017 met voetballen, maar was eigenlijk al nooit doorgebroken. En tot overmaat van ramp kreeg hun vader de diagnose kanker. Het geluk lijkt het gezin Sneijder eindelijk weer toe te lachen. 

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Gerust gesteld

Veel wilde de familie Sneijder niet zeggen in oktober 2019, toen de ziekte van Barry Sneijder bekend werd. ,,We zullen onze vader door deze zware periode heen slepen”, zei Rodney tegen weekblad Story destijds. ,,Het is al enkele weken aan de gang. De ziekte is kanker, maar meer wil ik er niet over zeggen. Als je dat hoort dan stopt alles even, maar we blijven positief. Hij nu gelukkig ook. Hij gaat knokken en wij steunen hem daarbij. Uiteindelijk komt alles goed.” Rodney bleek gelijk te krijgen, want Bekende Buren weet dat onlangs zich opnieuw liet testen en voor de tweede keer schoon bleek te zijn!

Sylvia Sneijder, de vrouw van Barry en moeder van zonen Wesley, Jeffrey en Rodney zegt het volgende tegen de website: ,,Hij heeft pas zijn tweede scan gehad en is nog schoon gelukkig. Dat stelt me toch enigszins gerust en hopelijk blijft dat zo”. 

Meer DenD