Sylvia uit MAFS: ‘Het gaat lekker met mij’

Door: Charlotte Wijnen
03-05-2021

Het gaat goed met Sylvia uit MAFS. Dit vertelt de realityster op Instagram. Kortgeleden werd er bij haar longkanker geconstateerd.

Sylvia vertelt in de video dat er veel wordt gesproken over haar, maar dat ze zelf niet veel deelt. Toch wilde ze zelf een update geven. ‘Ik wil even laten weten dat het best wel lekker met mij gaat’, zegt ze.

Positief

De MAFS-deelneemster vertelt dat het soms ook niet lekker met haar gaat. Zo heeft ze dagen dat het veel minder goed met haar gaat, maar ze blijft positief. ‘Ik maak nu gebruik van het feit dat het wel lekker gaat.’ Ook laat ze weten dat ze de zware dagen liever niet deelt met haar volgers. ‘Sorry jongens, maar ik deel niet de momenten dat het niet lekker gaat, want dan heb ik genoeg aan mezelf.’

Eind maart vertelde Sylvia aan RTL Boulevard dat haar ziekte te genezen is. Ze was toen bezig met immuuntherapie, dat is de behandeling na chemotherapie en de bestralingen. De behandeling is zwaar, maar Sylvia blijft positief. ‘Als ik vraag of het te genezen is, zegt de longarts volmondig ja. Dat houdt mij op de been.’

MAFS

Kijkers van het programma MAFS konden afgelopen seizoen zien hoe Sylvia gekoppeld werd aan Freddy. Vanaf het eerste moment was het al raak: ze pasten perfect bij elkaar. Toen Sylvia naar het altaar liep, dacht Freddy gelijk: wow. Ze gingen op huwelijksreis en in elke aflevering was te zien hoe gezellig het pasgetrouwde stel het met elkaar had.

Stekker eruit

Een perfecte match dus, want ze bleven getrouwd. Helaas heeft Sylvia toch de stekker eruit getrokken toen er kanker gediagnosticeerd werd bij haar. Volgens haar verdiende Freddy een nieuwe kans en zo kon zij zich focussen op haar ziekte. De twee hebben wel nog vaak contact.

https://www.instagram.com/tv/COVE0R9nKlt/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer DenD