Sylvia’s liefdesleven

|Sylvia|Sylvia|Sylvia|Sylvia
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Dat Sylvia Geersen op het gebied van liefde vaak spontane beslissingen neemt, is wel duidelijk. Ze trouwde na tien dagen met Rogelio Castro Martinez, bekeerde zich tot zijn geloof en vertrok naar Mexico. De bedoeling was dat ze hier lang en gelukkig zouden leven, maar dit bleek in de praktijk toch anders de te zijn. Aan het tijdschrift Grazia vertelde ze het hele verhaal.

 

‘Ik had niet verwacht dat het zo moeilijk zou zijn om Nederland te verlaten. Ik miste mijn vrienden, familie, mijn werk, alles! Daarbij kwam ook nog dat ik in Mexico volledig afhankelijk was van Rogelio. Uiteindelijk leefde ik zijn leven.’ Na een paar weken kwamen de twijfels voor Sylvia. Er ontstonden conflicten en ook hun geloven botsten. ‘Ik respecteer zijn geloof, maar dan verwacht ik andersom hetzelfde. In Nederland zijn we veel vrijer en opener. Het was allemaal zo anders dan ik had gedacht.’ Na vijf weken vloog ze naar Miami voor werk en vervolgens ook naar Nederland voor een modellenklus. ‘De bedoeling was dat ik daarna terug zou gaan naar Mexico, maar ik ben hier gebleven en daar is hij heel erg van geschrokken. Maar ik ben een independent woman en dat kon niet in Mexico. Het was een verwarrende tijd, want ik wilde mijn man ook niet kwijt. Maar één ding weet ik zeker: ik blijf in Nederland.

 

Gelukkig is het niet over met de twee. Vorige week vloog Rogelio zijn vrouw achterna naar Nederland en dat had Sylvia wel even nodig. ‘Dat geeft wel aan dat hij veel van me houdt.’ Voorlopig blijven ze naar elkaar toevliegen en Sylvia denkt dat Nederland de basis blijft voor hen. Tot slot zegt ze het volgende: ‘Met de liefde zit het wel goed, dat is het belangrijkste. Ik hou heel veel van Rogelio. We zijn dit avontuur samen ingestapt en gaan voor een happy end.’

 

Sylvia
Instagram: @sylviageersen

 

Sylvia
Instagram: @sylviageersen

 

Sylvia
Instagram: @sylviageersen

 

Sylvia
Instagram: @sylviageersen

Tekst: Rebecca Freeling

Tags

GELUKGELUKKIGGETROUWDGRAZIAINGEWIKKELDLIEFDELIEFDESLEVENMEXICONEDERLANDROGELIO CASTRO MARTINEZ

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck