Sylvie deelt vreemde terugblik met ex-man Niclas

Bizarre terugblik van Sylvie
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Sylvie Meis deelt een vreemde terugblik met haar volgers op Instagram. In de post blikt ze terug op de dag dat zij en Niclas Castello gingen scheiden…

,,Happy divorce day”, schrijft Sylvie bij een foto van de dag dat zij en Niclas elkaar het ja-woord gaven. Ze zijn nog wel bevriend met elkaar, legt Sylvie uit. ,,Wat fijn om jou nog steeds als een vriend te hebben.”

‘Grappig’

Volgers reageren verbaasd op de post. ,,Omdenken, lol”, schrijft een volger. Een ander moet er vooral om lachen: ,,Haha, dit is grappig.”

Scheiding

Sommigen vinden het nog altijd jammer dat Sylvie en Niclas besloten uit elkaar te gaan. ,,Ontzettend jammer dat jullie gingen scheiden”, reageert iemand. ,,Ik vond jullie een prima stel dat elkaar leek aan te vullen in karakter. Maar ja, soms zijn de verschillen te groot. Het ga jullie goed!”

Niclas

Sylvie en Niclas leerden elkaar in 2019 kennen op de bruiloft van een goede vriendin van Meis. Hun relatie nam al snel serieuze vormen aan en amper een jaar later maakte het stel bekend te gaan trouwen. Ze trouwden in 2020, maar na een huwelijk van slechts tweeënhalf jaar gingen ze alweer uit elkaar. ,,We moeten erkennen dat onze levensstijlen te verschillend zijn voor een toekomst samen”, bevestigde het stel.

Tags

NICLAS CASTELLOSYLVIE MEIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck