Sylvie en Rafael kregen 50.000 euro voor camera’s bij trouwerij

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Voetballer Rafael van der Vaart en model Sylvie Meis kregen in 2005 een bedrag van “rond de 50.000 euro” van de makers van het SBS6-programma Shownieuws voor het mogen filmen op hun bruiloft. Dat onthulde voormalig zenderbaas Tina Nijkamp donderdag in de SBS6-talkshow HLF8.

Nijkamp zei in eerste instantie dat het niet om “heel veel” geld ging en dat het “heel erg” meeviel maar noemde toch een bedrag op aandringen van presentator Sam Hagens. Die 50.000 euro was volgens Nijkamp voor Van der Vaart en Meis niet onwijs veel geld.

“Maar ze hadden natuurlijk wel echt mooie beelden voor altijd van dat huwelijk. Ja, helaas zijn ze gaan scheiden”, lachte ze vervolgens. “Maar dat was voor hen een reden om mee te doen. Dat ze gewoon mooie beelden hadden voor later, voor de kinderen en kleinkinderen.”

De speciale uitzending rondom het huwelijk van Van der Vaart en Meis trok in juni 2005 ruim 1,4 miljoen kijkers. De SBS-camera’s waren aanwezig bij de kerkelijke inzegening van het huwelijk in Heemskerk. Het koppel ging na een huwelijk van acht jaar uit elkaar.

 

BuzzE

 

 

Tags

RAFAEL VAN DER VAARTSYLVIE MEIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck