Sylvie gaat voor budget: ‘Ik winkel bij H&M en Zara’

Door: Tanja Brouwer
25-09-2019

Meerdere opdrachten die gestopt zijn, de overdaad aan advertentiefoto’s op haar Instagram en het verhuren van de helft van haar appartement: alles wijst erop dat het financieel even niet zo goed gaat met Sylvie Meis. Gelukkig lijkt de kleine diva dat niet erg te vinden, want ze winkelt het liefst bij betaalbare kledingwinkels.

Duizenden euro’s

Hoewel Sylvie al jaren in Duitsland woont lijkt ze toch nog een nuchtere Nederlander te zijn. In haar column in Grazia schrijft ze namelijk dat ze niets moet hebben van dure merken: ,,Dior, Balmain, Alexandre Vauthier couture: hartstikke leuk, maar je bent zo 6000 euro lichter.” Daarom winkelt Sylvie ook niet in winkels met zulke merken, want liever gaat ze voor iets budgetsvriendelijks. ,,Doe mij dan liever een shopsessie van 500 euro bij Zara, H&M en Mango, of online bij Revolve. Die coole highstreet spijkerbroek van 29 euro combineer ik vervolgens met een mooie tas en schoenen.”

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De manier waarop zij met geld omgaat wil ze graag overbrengen op haar zoon Damian (13), en daarom moet hij net zoals iedere puber gewoon sparen voor iets wat hij wil kopen met het geld dat hij heeft gekregen van zijn ouders. ,,Dat stopt hij braaf in een doosje om te sparen voor nieuwe Yeezies of een dure FIFA-outfit.”

Reizen

Naast shoppen gaat Sylvie ook graag op reis. Weekblad Weekend rekende eerder dit jaar uit hoeveel geld Sylvie kwijt was aan een achtdaagse vakantie met haar toenmalige vriend Bart Willemsen. Het koppel ging naar Miami en genoot van strand, zee en natuurlijk veel luxe. Het prijskaartje? zestig duizend euro! Maar nu beweert Sylvie dat ze niet zoveel geld uitgeeft aan vakanties: ,,Ik hou van reizen, maar ik zal nooit lastminute Tulum boeken voor New Years Eve. Ik zal niet ontkennen dat ik businessclass vlieg, maar die kosten compenseer ik zoveel mogelijk met mijn Miles.”

Meer DenD