Sylvie heeft wéér nieuwe vriend…en dit is hem!

Door: Tanja Brouwer
09-05-2019

Pas drie weken geleden werd bekend dat Sylvie Meis geen relatie meer heeft met de Nederlandse filmproducer Bart Willemsen. De diva zou op 1 april al de relatie verbroken hebben omdat Bart de luxe levensstijl van Sylvie niet leuk zou vinden. Gelukkig duurde het niet lang voordat Sylvie weer een nieuwe man aan de haak heeft geslagen……

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Ware

Volgens de nieuwste geruchten is de diva namelijk aan het daten met de Duitse zakenman Michael Hellge. Dat beweert het Duitse blad In Touch. Het blad heeft een aantal Instagramfoto’s van de zakenman in handen gekregen waar hij samen met Sylvie opstaat. ,,Ze is de ware”, zou hij bij een foto hebben geschreven. De twee zouden al samen uit eten zijn geweest.

Non

Helaas zal Sylvie met haar nieuwe liefde veel kritiek krijgen. Er werd namelijk onlangs gezegd dat haar zoon Damían beter bij zijn vader Rafael kan gaan wonen omdat Syvlie wel erg veel wisselende mannelijke contacten heeft. Mensen vroegen zich af of dat wel goed is voor haar zoon. De diva zelf beweerde dat ze bijna een non is.

View this post on Instagram

Powerlunch.

A post shared by Michael Hellge (@michaelsbrands) on

 

Meer DenD