Sylvie: “Elk weekend naar Denemarken”

Sylvie Meis
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Sylvie Meis genoot eerder deze zomer van een vakantie op Saint-Tropez samen met haar verloofde Niclas Castello. Nu is Sylvie weer terug in Duitsland, maar lang zal ze daar niet blijven. Ze laat namelijk aan RTL Duitsland weten het liefst elk weekend naar Denemarken te gaan.

Leeg appartement

In Denemarken woont Sylvie’s ex-echtgenoot Rafael van der Vaart met zijn nieuwe vriendin Estavana Polman. Het zoontje dat Sylvie en Rafael samen kregen, Damián, verblijft grotendeels in Denemarken om daar te voetballen. Sylvie vertelt nu waarom ze meteen op vakantie ging toen Damián naar Denemarken vertrok: ,,Om mij af te zonderen en het empty nest syndroom nog even niet te voelen, en om niet meteen naar huis te gaan, naar mijn oude dag. Die ziet er natuurlijk opeens compleet anders uit. Gelukkig bellen en Facetimen we veel.”

Een hotel

Gelukkig heeft Sylvie de financiële middelen om Damián vaak op te zoeken, en dat doet ze dan ook graag. ,,Ik ga ieder weekend daar heen.” Haar verloofde is zelfs een paar keer meegegaan naar Denemarken. Dan logeren ze niet bij Rafael en Estavana, maar boeken ze een hotel in de buurt.

Tags

DAMIANDENEMARKENSYLVIE MEIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck