Sylvie in tranen door kritiek bij Hoge Bomen…

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jessie Baltus

Het lijkt alsof Sylvie Meis weinig goed kan doen bij Nederlanders. Na haar optreden bij Hoge Bomen vorige week kreeg ze een lading kritiek over zich heen. Nu vertelt ze aan Jeroen van der Boom dat ze erg verdrietig was…

Tranen bij La Meis

Bij La Meis heeft de kritiek naar aanleiding van haar optreden bij Hoge Bomen tot tranen geleid. Dat vertelt de presentator van het programma, Jeroen van der Boom, tegen Privé TV volgens Shownieuws. De zanger vertelt dat hij gasten van het SBS-programma Hoge Bomen altijd even opbelt om te vragen wat hij of zij ervan vond. ,,Ik FaceTime even en vraag hoe de reacties zijn. En iedereen is ontzettend blij!”

Sylvie Meis had in dit geval veel kritiek over zich heen gekregen, op Twitter en ook op tv. ,,Sylvie wist ik van tevoren dat dat een dame was waar mensen veel op reageren. Ik vond dat ze zichzelf heel goed heeft laten zien. Ik heb haar daarna nog aan de telefoon gehad en ze is wel verdrietig dat bijvoorbeeld (Veronica Inside, red.) het totaal uit zijn verband trekt. Maar dat is ook een beetje een programma waar dat dan gebeurt,” vertelt Jeroen van der Boom volgens Shownieuws.

‘Eng meisje’

Johan Derksen zou geen goed woord over hebben voor La Meis. “Er is niets echt aan dat meisje, helemaal niets”, zei Derksen volgens Shownieuws. “Het was vroeger een leuk grietje, maar het is wel een eng meisje geworden.”

‘Fantastisch’

Ze kreeg gelukkig ook veel bijval. Zo zei een vriend van Sylvie, visagist/stylist Leco van Zadelhoff, in RTL Boulevard: ,,Op één of andere manier kan Sylvie heel moeilijk iets goed doen in Nederland. […] Ik zie haar heel veel in Duitsland en werk als ze in Nederland is ook regelmatig met haar hier en ze is een ongelooflijk, fantastisch, leuk en professioneel mens. Ik mag haar heel graag. Maar goed, ik ken haar en dat is misschien anders.”

Tags

HOGE BOMENJEROEN VAN DER BOOMLA MEISSYLVIE MEISTRANEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck