Sylvie Meis heeft hem al staan!

753
Sylvie Meis

De kerstboom van Sylvie Meis ziet er, zoals ieder jaar, weer piekfijn uit. Ze post een foto op Instagram waar ze met trots haar perfect versierde boom met de wereld deelt.

Picture perfect

In een kort jurkje en enorm hoge hakken natuurlijk, want dat is inmiddels traditie geworden. Dit jaar pakt de blondine wel heel erg uit, ze past haar outfit volledig aan op de kleur van de versieringen.

Niet alleen haar outfit past perfect bij de decoraties, ook de woonkamer is in dezelfde tint versierd. Sylvie is de slechtste niet, ze gunt haar fans ook een foto waarop ze in niks verhullende lingerie te zien is. Je moet toch wat.

Verdrietig

Afgelopen week was voor Sylvie Meis nogal verdrietig en gevuld met slecht nieuws. Ze werd ontslagen bij RTL en dat was een grote klap. Vooral toen bleek dat haar goede vriendin, mevrouw Victoria Swarovski er met haar baan vandoor ging.

,,Ik ben natuurlijk ongelofelijk teleurgesteld. Ik hield van het programma en heb me er altijd goed bij gevoeld. Ik ben vanzelfsprekend zeer verdrietig nu, omdat het afgelopen is.”