Sylvie Meis bevestigt daten

Door: Tanja Brouwer
27-11-2018

Sylvie Meis zou stapelverliefd zijn op de Nederlandse producer Bart Willemsen. Ze hebben elkaar ontmoet op de set van de film Misfit, waarin Sylvie een rol speelde. Eerst gingen er alleen nog geruchten dat Sylvie weer zou daten, maar nu heeft de diva het zelf bevestigd.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Sushi

Tegen de Duitse krant Bild zegt Sylvie: ,,Ja, ik ben aan het daten”. Meer wil ze niet loslaten, maar daarmee bevestigt ze wel dat ze wederom voor de charmes van een man is gevallen.

Twee weken geleden kwamen er al geheimzinnige foto’s naar buiten van Sylvie die samen met een nog onbekende man in Amsterdam zat te dineren. Toen was de identiteit van de man nog onduidelijk, maar nu is duidelijk dat het Bart Willemsen is die ze vol op de mond kuste.
,,Het klikte meteen tussen Sylvie en Bart”, vertelt een bron aan weekblad Story. ,,Ze waren de hele draaidag niet bij elkaar weg te slaan en wisselden al vrij snel telefoonnummers uit.”

Het weekend daarna was Bart uitgenodigd door Sylvie bij haar thuis in Hamburg. Volgens bronnen kwamen ze de hele dag niet naar buiten, en bestelden ze sushi.

Zoon

Het relatieverleden van Sylvie is lang en onstuimig. Ze heeft een kind met Rafaël van der Vaart, was verloofd met Charbel Aouad en heeft meerdere vriendjes gehad. De enige man die al jaren bij Sylvie is, is haar zoon Damian (12).

Meer DenD