Sylvie Meis boos na Duitse ‘bikinibattle’ met Linda de Mol

Door: DitjesDatjes
01-08-2020

Sylvie Meis heeft verontwaardigd gereageerd op een filmpje van de Duitse entertainmentsite VIP.de waarin haar bikinilichaam wordt vergeleken met dat van Linda de Mol. De presentatrice beticht de site van bodyshaming.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

In de video worden de eerlijke bikinifoto’s die Linda liet maken voor haar blad LINDA. een verademing genoemd in vergelijking met de altijd maar perfecte rondingen van Sylvie. Linda is “een voorbeeld” door niet toe te geven aan “slankheidswaanzin”, zo wordt er geroepen.

De beelden van de “bikinibattle” zijn bij Sylvie in het verkeerde keelgat geschoten. “Zijn jullie mij nou aan het bodyshamen?”, vraagt de actrice zich af in haar Instagram Stories. “Persoonlijk ken ik de presentatoren van dit onbekende programma niet, maar laat ik dit zeggen: ik ben 42 jaar en heb veel meegemaakt in het leven. Ik werk hard aan mijn carrière en ja, ik werk hard in de sportschool omdat ik er gelukkig van word, niet omdat ik perfectie nastreef.”

Sylvie benadrukt daarna dat ze van alle type lichamen houdt. “En ik heb er respect voor, zeker als ze in volle glorie worden getoond (zoals bij Linda de Mol). Maar veroordeel mij niet omdat ik van mijn eigen lichaam houd en hoe het eruitziet.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD