Sylvie Meis geeft grote droom op door leeftijd

Door: DitjesenDatjes
07-10-2019

Het was een grote wens van Sylvie Meis: nog een kind krijgen. Ze heeft er regelmatig over gesproken in de media, maar nu laat ze weten die droom voorgoed te hebben opgegeven. Nu ze 41 is zegt ze dat ze ‘het thema kinderen’ heeft afgesloten.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

,,Toen ik 39 en 40 was, dacht ik erover na om nog een keer moeder te worden. Nu niet meer. Ik hou van mijn leven zoals het nu is. Ik heb mijn kind, mijn privéleven en mijn bedrijven. Ik heb ook geen tijd voor een baby, het zou niet te combineren zijn”, zegt Sylvie tegen het Duitse tijdschrift Bunte. ,,Damián is een tiener nu. We kunnen over alles praten, zijn erg op elkaar ingespeeld. Ik ben dankbaar voor een geweldig kind, het is genoeg zo.”

Trouwen

Een kind zit er dus niet in voor de kleine diva, die al enkele maanden samen is met de kunstenaar Niclas Castello. Toch heeft ze nog wel een andere wens die hij in vervulling kan laten gaan: ,,Ik ben op mijn 34ste gescheiden, maar ik geloof nog altijd in de liefde. Getrouwd zijn is een mooi gevoel. Je gaat dan toch meer met elkaar door het leven, meer verbonden, dan wanneer je alleen een stel bent.” Sylvie hoopt dus duidelijk dat Niclas binnenkort voor haar op z’n knieën gaat!

Meer DenD