Sylvie Meis: ‘Hier heb ik spijt van’

Hier heeft Sylvie spijt van
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Sylvie Meis blikt terug op een hectische periode in haar leven: de scheiding met Rafael van der Vaart. Ze heeft behoorlijk spijt van een aantal dingen. ,,Sommige dingen hadden niet zo gehoeven.”

Sylvie en Rafael zijn sinds 4 december 2013 officieel gescheiden. De twee zijn acht jaar getrouwd geweest en hebben samen zoon Damián. Hoewel Sylvie en Rafael het niet lieten zien op social media, was hun relatie absoluut niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Toen ze officieel uit elkaar gingen hingen ze allebei de vuile was buiten. Niet chic, vindt Sylvie nu.

‘Pijnlijk’

Sylvie en Rafael doorstonden een zware periode toen Sylvie borstkanker kreeg en een jaar voordat ze besloten te scheiden, waren ze naar eigen zeggen al uit elkaar gegroeid. Niet veel later barstte de bom: Rafael sloeg Sylvie op een oudejaarsfeest in 2012.

Later kreeg Sabia Boulahrouz, die destijds de beste vriendin was van Sylvie, een relatie met Rafael. Sylvie was woest, maar heeft nu spijt van hoe ze zich destijds heeft gedragen. ,,Sommige dingen hadden niet zo gehoeven”, vertelt Sylvie in gesprek met Grazia. Wel noemt ze het ‘pijnlijk’ dat drie jaar nadat ze kanker overwon de scheiding volgde. ,,Niet alleen je persoonlijke verdriet en het gevoel van falen, maar ook om dat publiekelijk te moeten beleven.”

Dankbaar

Gelukkig is de band met Rafael, die nu samen is met Estavana Polman, beter dan ooit. ,,Ik ben oprecht dankbaar dat we op een punt zijn beland dat we bij wijze van spreken kerst met elkaar kunnen vieren. Er zijn ook mooie dingen voortgekomen uit die tragedie.”

Tags

RAFAEL VAN DER VAARTSYLVIE MEIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck