Sylvie Meis in Radar door promoten ‘nepdrankje’

Sylvie Meis
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

‘Wake up Sylvie, Wake Up’. Het filmpje waarin Sylvie Meis zichzelf op haar wangen klopt en in de spiegel tegen zichzelf praat is inmiddels honderdduizenden keren bekeken. Het drankje wat ze in dat filmpje aanprijs blijkt echter niet zo effectief.

Gezond

In Radar kwam het drankje Regulatopro Hyaluron ter sprake. Het drankje zou het biologische verouderingsproces op natuurlijke wijze vertragen. Sylvie liet weten in het filmpje dat ze héél enthousiast is over het drankje en raadde haar volgers aan het ook te gebruiken. In het drankje zitten vruchten, noten, groenten, kruiden en andere gezonde levensmiddelen, maar volgens dermatoloog Petra Dikrama kan men beter naar de supermarkt gaan en de hele producten kopen in plaats van een flesje waar de geconcentreerde stoffen inzitten.

Effect

Wat ook in het flesje zit is hyaluronzuur. Dat goedje zit van naturen al in ieders houd, maar een extra supplement kan ervoor zorgen dat er meer vocht in de huid wordt opgenomen. Dat effect is te bereiken door minstens 120 mg per dag in te nemen, maar in het flesje zit maar 90 mg. En Regulatopro Hyaluron zou om de twee à drie dagen gedronken mogen worden. Lang niet genoeg dus om het positieve effect te bereiken.

Mensen die nog steeds in het drankje geloven kunnen het product kopen voor 71 euro.

Tags

RADARSYLVIE MEISVALSWAKE UP

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck