Sylvie Meis krijgt kritiek van Duitse media: ‘Ze maakt relaties te snel openbaar’

Sylvie te open met privéleven
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Sylvie Meis kan op behoorlijk wat kritiek rekenen van Duitse media. Zo haalt de Duitse presentatrice Barbara Schöneberger in haar podcast uit naar Sylvie. ,,Ze maakt haar relaties te snel openbaar.”

Waar Sylvie Meis vorig jaar nog van de daken schreeuwde hoe gelukkig ze met Wim Beelen was, bleek een aantal maanden later de relatie alweer gestrand te zijn. Duitse presentatrice Barbara Schöneberger begrijpt niet waarom Sylvie haar liefdesleven steeds weer op straat gooit. Volgens haar is Sylvie een ‘succesvolle zakenvrouw’ en heeft ze het helemaal niet nodig om samen met een man over de rode loper te gaan.

‘Relaties te snel openbaar’

,,Sylvie maakt haar relaties te snel openbaar”, zegt Barbara in haar podcast. ,,Ze moet gewoon in alle rust op zoek gaan naar de juiste partner. Dat je bewust blijft zeggen dat het liefde is en meteen met hem de rode loper over gaat… Dat zou voor mij te gevaarlijk zijn.”

Ook Duitse komiek Ilka Bessin deelt haar ongezouten mening over Sylvie. Zij vermoedt dat Sylvie haar relaties snel openbaar maakt zodat mensen over haar blijven praten. Nieuwe relaties zijn immers ‘een onderwerp dat steeds weer terugkomt’.

Liefdesverklaring

Op Valentijnsdag kon Sylvie nog rekenen op een liefdesverklaring van haar andere ex: Niclas Castello. Sylvie postte op Instagram een foto van een fotoshoot waar ze tussen hartjesballonnen poseerde. ,,Vandaag vieren we de liefde in al haar vormen. Ik wens je een dag vol liefde en geluk”, schreef ze erbij. ,,Fijne Valentijnsdag”, reageerde Niclas op het bericht van zijn ex. ,,Aan de mooiste persoon die ik ooit in mijn leven heb ontmoet.”

Tags

SYLVIE MEIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck