Sylvie Meis: ‘Met Niclas was het liefde op het eerste gezicht’

Sylvie Meis liefde op het eerste gezicht
Door: Charlotte Wijnen
31-08-2021

Sylvie Meis laat maar al te graag weten hoe smoorverliefd ze op Niclas Castello is. En hoewel Sylvie al vele mannen verslonden heeft, lijkt het erop dat ze haar partner voor het leven gevonden heeft. ,,Ik merkte meteen dat de chemie klopte en dat het liefde op het eerste gezicht was.”

Onder vergrootglas

Sylvie Meis presenteert het nieuwe seizoen van de Duitse versie van Love Island. In het programma gaan vrijgezellen op zoek naar de ware liefde. Soms is het liefde op het eerste gezicht en soms niet. Omdat Sylvie het liefdesprogramma presenteert, wordt haar relatie ook onder een vergrootglas gelegd.

Het is geen geheim dat Sylvie veel relaties heeft gehad en velen spreken van een schande als het gaat om haar liefdesleven. Sylvie verslond de ene na de andere man en datete erop los.

Maar na al dat daten ontmoette ze Niclas. Vlak voor de lockdown stapte ze met hem in het huwelijksbootje. En hoewel er al gauw werd gespeculeerd dat ook deze relatie van Sylvie zou stranden, is ze met Niclas gelukkiger dan ooit.

Eerste date in Parijs

,,Ik ontmoette Niclas op een bruiloft. Die avond gingen we er allebei als singles heen en waren niet op elkaar voorbereid. We zagen elkaar, ik schudde zijn hand, keek hem in de ogen aan en toen knetterde het”, vertelt Sylvie in het Duitse Gala. ,,Daarna hebben we eindeloos met elkaar gepraat en gedanst en geflirt.”

Bij Sylvie was het meteen liefde op het eerste gezicht. ,,Ik merkte meteen dat de chemie klopte en dat het liefde op het eerste gezicht was. Een week later hadden we onze eerste date in Parijs.”

Meer DenD