Sylvie Meis heeft moeite met single leven

259

Het onverwachte einde van haar relatie met Charbel Aouad eind vorig jaar is Sylvie Meis niet in de koude kleren gaan zitten, zo bekent de presentatrice in een interview met het Duitse RTL.

Liefde

“De periode van de relatiebreuk was een zware tijd. Ik had totaal niet verwacht dat ik binnen een jaar zou gaan verloven en dat die zo snel op de klippen zou lopen. Ik heb met heel mijn hart ja gezegd tegen de relatie met Charbel, maar achteraf blijkt dat liefde alleen niet voldoende is“, zegt Meis.

Op de vraag hoe het met haar liefdesleven gesteld is, antwoordt ze openhartig: “Ik heb regelmatig het gevoel dat het zwaar is en het niet meevalt om de juiste man in mijn leven te vinden.”

Belangrijker dan de liefde is haar zoon Damian (11) uit het huwelijk met voetballer Rafael van der Vaart. “Een liefhebbende moeder zijn voor Damian komt op de eerste plaats. Pas daarna komen de liefde en mijn carrière”, verklaart Sylvie.
Meis is hoopvol gestemd dat ze binnenkort de ware Jacob ontmoet: “Het leven loopt zoals het loopt, maar ik geloof er heilig in dat er ergens iemand voor mij rondloopt.”

Kinderen

Naar verluidt heeft Sylvie de verloving met Charbel afgebroken omdat hij geen kinderen zou willen.
Toch zei ze dat ze over een tijdje wel graag een nieuwe man wil leren kennen, maar toch ziet ze in dat haar instelling niet helemaal goed is: “Ik moet van het idee af dat de volgende man die ik ontmoet mijn echtgenoot moet worden”, zegt ze hierover. “Als ik op een normale date ga, zou het kunnen zijn dat het de man van mijn dromen is, maar misschien ook niet.”