‘Sylvie Meis nu al aan het verhuizen’

Door: Tanja Brouwer
23-07-2019

Het lijkt erop dat Sylvie Meis nu al uit haar prachtige penthouse verhuist. Volgens Bekendeburen schrijven Duitse media over een verhuiswagen voor de deur van Sylvie, en dat haar spullen werden ingeladen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Flop

De kleine diva vertelde onlangs al in de media dat ze van plan is om te verhuizen. Volgens haar eigen zeggen omdat haar penthouse te groot is voor zichzelf en voor zoon Damian. Ze wil liever wat kleiners. Maar volgens de geruchten heeft het niets te maken met de ruimte, maar met haar slinkende spaarpot! Sylvie zou tegenwoordig namelijk een stuk minder geld verdienen door recente zakelijke tegenslagen. Zo is ze geen presentatrice meer bij het Duitse RTL en is ze ook uit de jury van een Duitse talentenjacht gezet. Daarmee loopt ze natuurlijk heel wat geld mis. Daarnaast is er nog haar kledinglijn, die een flop lijkt te zijn. Op verschillende websites is haar kleding namelijk altijd met fikse kortingen verkrijgbaar.

Duitsland

Waar Sylvie nu heen gaat is niet duidelijk, maar waarschijnlijk zal de huur van haar nieuwe woning wel iets minder kosten. Het Penthouse in Hamburg kost namelijk maar liefst 11.000 euro per maand! De kans is wel groot dat Sylvie in Duitsland blijft, want ondanks de recente afwijzingen blijft ze daar ongekend populair en is ze een graag geziene gast op veel feestjes en partijen van bekende en rijke mensen.

Meer DenD