Sylvie Meis nu al gescheiden van echtgenoot?

Sylvie Meis
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Sinds kort is Sylvie Meis de gelukkige echtgenote van Niclas Castello. Het stel brengt de wittebroodsweken dolgelukkig door in Hamburg, maar daar komt binnenkort een einde aan. Niclas zal voor werk moeten terugkeren naar Los Angeles, zonder Sylvie…

Quarantaine

Niclas trok na de bruiloft direct in bij Sylvie in Hamburg. De twee weken geen seconde van elkaars zijde, maar daar komt binnenkort verandering in. Voor zijn werk als internationale kunstenaar moet en zal Niclas binnenkort vertrekken naar Los Angeles, en Sylvie zal achterblijven. Zijn werk is een donkere wolk boven de wittebroodsweken van het stel. Sylvie vertelt openhartig aan Privé dat zij niet mee zal reizen met hem.

,,Op dit moment zijn er geen plannen om tijd door te brengen in Los Angeles. Door corona is dat natuurlijk een heel ander verhaal geworden,” Sylvie vertelt dat ze het enorm jammer vindt dat zij niet mee kan reizen met haar echtgenoot.

,,Het liefst doen we dat soort dingen samen, maar ik kan het me niet veroorloven om elke keer verplicht in quarantaine te gaan. Ik moet hier in Hamburg gewoon aan het werk. Risicogebieden probeer ik zo veel mogelijk te vermijden. Ik doe alles rustig en safe.”

LEES OOK:

Sylvie Meis: ‘Dit is waarom Niclas niet op de foto wil’

Uitdaging

Sylvie en Niclas hebben besloten om voorlopig nog samen in Hamburg te blijven. Zij houdt het hoofd nauwelijks boven water en vertelt dat zij zichzelf ‘in duizend stukjes moet delen’.

,,Ik verdeel mijn tijd tussen Duitsland, mijn ouders in België en Denemarken, waar Damián nu woont. Ik moet mezelf in duizend stukken delen. Dat is af en toe een uitdaging, maar het hoort erbij.

Sylvie vertelt dat haar agenda zo overvol is dat ze er soms stress van krijgt.

,,Er komt zo verschrikkelijk veel aan. Mijn manager Marina heeft mijn schema zo ingepland dat ik denk: Meine gute, hoe ga ik dat allemaal doen? Maar er is geen ontkomen aan, ze is streng,” lacht Sylvie.

Gelukkig

Ondanks het feit dat Sylvie constant heen en weer moet reizen en binnenkort gescheiden zal zijn van haar echtgenoot is zij dolgelukkig.

,,Ik ben oprecht zo gelukkig en relaxed. Niclas is werkelijk een absolute droomman. Kijk naar ons huwelijk. Hij is degene die dat allemaal tot in detail georganiseerd heeft. Het enige wat hij van mij hoofde te weten, is welke bloemen en wat voor muziek ik wilde. O ja, en ik heb de taart geproefd. Hij heeft álles gedaan. Om maar aan te geven wat voor man het is.”

Tags

BRUILOFTDAMIAN VAN DER VAARTNICLAS CASTELLOSYLVIE MEIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck