Sylvie Meis ontslagen door te veel bloot

Door: DitjesenDatjes
10-09-2019

Een te blote jurk heeft ervoor gezorgd dat Sylvie Meis nóg een baantje is kwijtgeraakt. Ze mag namelijk voortaan niet meer de presentatrice zijn van het SemperOpernball in Dresden omdat ze afgelopen jaar volgens de organisatie te veel huid liet zien.

Kritiek

,,We waren eigenlijk heel tevreden met Sylvie Meis als presentator, maar ze droeg dit jaar jurken die zo diep uitgesneden waren dat het te onthullend was voor onze conservatieve klantenkring. Er was veel kritiek.” Dat zegt Hans-Joachim Frey, de directeur van het Duitse gala.

Sylvie Meis snapt er niets van, want zij vindt uiteraard niet dat haar jurk te bloot was. ,,Mijn uitsnede was misschien wat diep, maar ik heb daar nooit klachten over gekregen. Er is me niet verteld dat er kritiek op was.”

Het is voor Sylvie Meis de zoveelste opdrachtgever die het de afgelopen maanden laat afweten.  Zo is ze niet langer jurylid bij de Duitse talentenjacht Das Supertalent, en werd ze in 2017 al ‘ontslagen’ als presentatrice van het programma Let’s Dance bij het Duitse RTL. Naar verluidt zal het gaan om haar Duits, want dat zou niet goed genoeg zijn. Maar opmerkelijk is dat een veel jongere presentatrice in haar plaats staan, en ook het nieuwe jurylid in Das Supertalent is heel wat jaartjes jonger.

Geld

Dat ook deze opdracht van Sylvie is opgehouden zal voor de diva een grote tegenslag zijn. Het gerucht gaat namelijk dat ze door alle tegenslagen moeite heeft met haar luxe levensstijl te onderhouden. Op haar Instagrampagina staan bijna uitsluitend nog posts die ze in samenwerking met een bedrijf maakt en ook wil ze de helft van haar appartement verhuren. 

 

Meer DenD