Sylvie Meis openhartig over botox

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Sylvie Meis ziet er, zeker voor haar veertig jaar, nog stralend uit. Haar lichaam ziet er beter uit dan ooit, en er is geen rimpeltje op haar gezicht te vinden. De diva eet gezond, sport veel, en gebruikt redelijk wat make-up. Toch staat ze ook open voor andere hulpmiddelen. Dat laat ze weten in haar column in Beau Monde.

Prikjes

Daarin schrijft ze dat er niets mis is met Botox: ,,Dat moet iedereen gewoon zelf weten. We worden allemaal ouder, dus als je op die manier net een beetje mooier ouder kunt worden: waarom niet? Ik vind ook niet dat we elkaar daarop moeten bekritiseren. Als je jezelf mooier vindt en gelukkiger bent met een paar prikjes, dan moet dat toch kunnen?”

Sylvie beweert dat ze écht nog niets aan haar gezicht heeft laten doen, al waren daar enkele maanden geleden wel grote twijfels over. Toen ze in de zomer in Shownieuws verscheen, schrokken veel kijkers van het uiterlijk van de diva. Ze zag er onnatuurlijk ‘strak’ uit, en velen speculeerden dan ook over botox en fillers.

Schoenenlijn

In 2017 was het ook al raak. Toen stond Sylvie op promotiefoto’s van haar eigen schoenenlijn. Alhoewel….was het wel Sylvie? Dat vroegen veel mensen zich af.

https://www.instagram.com/p/BbykTHRB3K4/?utm_source=ig_embed

 

Tags

BOTOXFILLERSPLASTISCHE CHIRURGIESYLVIE MEIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck