Sylvie Meis openhartig over turbulent liefdesleven

Ze versleet de ene na de andere man in haar leven, en op haar veertigste heeft Sylvie Meis het geluk nog niet gevonden. De single moeder van Damián is voor het eerst open over de liefde: ,,Rafael is de grote liefde in mijn leven”.

Echte liefde

Aan het Duitse blad Bunte vertelt ze dat ze van het single-leven geniet. ,,Nee, echt. Damián is nu een tiener en het is belangrijk dat ik er nu zoveel mogelijk voor hem ben. Terugkijkend kan ik zeggen dat zijn vader de grote liefde in mijn leven is. Maar ik hoop en bid dat ik die echte liefde nog een tweede keer zal tegenkomen.”

Hoewel Rafael van der Vaart dus haar grote liefde is, heeft ze geen spijt van de scheiding. ,,Ik bewaar mooie herinneringen aan mijn huwelijk, maar er waren ook dingen waardoor onze verhouding niet meer werkte. En als ik zo’n beslissing neem, is er geen weg meer terug. Het paste niet meer. Rafael en ik gaan nu goed met elkaar om.”

Datingsite

Hoe ze de afgelopen jaren aan haar dates en liefdes kwam weten we nu gelukkig ook. ,,Ik zit niet op een datingsite. Met mannen kom ik in contact via vrienden of op vakantie. Meestal spreken zij mij aan. In de supermarkt is het nog nooit gebeurd, dat zie je alleen in films volgens mij.”