Sylvie Meis over eerste ontmoeting: ‘Niclas herkende mij niet’

Sylvie Meis
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Het was het sprookje van het jaar: het huwelijk van Sylvie Meis en Niclas Castello. Het koppel trouwde in september en het stel leefde naar Sylvie’s zeggen ‘op een wolk’. Zij onthult nu hoe de eerste ontmoeting van haar en Niclas verliep. Hij had géén idee wie hij naast zich had zitten toen zij elkaar voor de eerste keer zagen…

In 2019 gingen de geruchten dat Sylvie de Duitse kunstenaar Niclas Castello aan de haak had geslagen. In juni leerde de twee elkaar kennen op het huwelijk van een goede vriendin van de presentatrice. De vonk sloeg direct over en een paar maanden later kondigde het stel hun verloving aan.

Herkennen

Sylvie, die zowel in Nederland als Duitsland een behoorlijk bekend gezicht is, werd in eerste instantie niet herkend door haar aanstaande echtgenoot. Dit vertelt zij aan Grazia. ,,Hij wist dondersgoed dat ‘Sylvie Meis’ bestond”, aldus de presentatrice. Niclas had echter geen idee dat hij ook met la Meis aan het praten was toen zij naast elkaar zaten bij het huwelijk.

,,Hij had de link niet gelegd”, verklaart Sylvie. Het stel ziet het als een geluk bij een ongeluk. ,,Tot op de dag van vandaag zegt hij: ‘Als ik had geweten wie je was en wat je allemaal hebt gedaan en bereikt in je leven, dan had ik nooit zo zelfbewust naast je gezeten.”

LEES OOK:

Sylvie Meis weggerukt van zoon Damián

Tags

HERKENNEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck