Sylvie Meis overweegt facelift: ‘Zeg nooit: nooit’

Sylvie wil zich laten verbouwen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Een spuitje hier en een spuitje daar: Sylvie Meis heeft aardig aan zichzelf laten sleutelen. Maar gaat ze nog méér aan haar gezicht laten veranderen? ,,Zeg nooit: nooit.”

Sylvie ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. Een tijdje terug bekende ze dat dat komt door fillers. ,,Je kunt lijntjes en rimpeltjes wegwerken, je wangen en lippen groter maken, je kaaklijn scherper maken en nog veel meer. Deze behandelingen onderga ik zelf ook en ik vind het te gek”, zei Sylvie destijds.

‘Ik voel me er fris en lekker bij’

Duidelijk is dat Sylvie er altijd goed uit wil zien en op háár manier oud wil worden. Maar waar ligt voor haar de grens? ,,Over het algemeen is er geen limiet, want iedereen moet zich er goed bij voelen en doen wat hij of zij wil”, vertelt ze in het Duitse blad Stern. ,,Wat ik nu doe is ideaal voor mij: hyaluronvuller en botox. Ik voel me er fris en lekker bij.”

Facelift?

Wel benadrukt Sylvie dat ze ondanks de fillers en botox, erg blij is met haar uiterlijk. Toen ze jong was worstelde ze met haar eigenwaarde, maar daar heeft ze nu geen last meer van. ,,Er is niks wat me tegenstaat, ik hou van absoluut alles aan me. Ik heb al kanker overwonnen en was daar ooit kaal door. Ik ben trots op mijn lichaam.”

Toch denkt Sylvie na over een facelift. ,,Zeg nooit: nooit. Toen ik in de twintig was, dacht ik ook niet dat ik fillers en botox zou doen. Ik ben pas halverwege de dertig begonnen.”

Tags

BOTOXFACELIFTFILLERSSYLVIE MEIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck