Sylvie Meis schiet uit haar slof op Duitse televisie: ‘What the f*ck?!’

Sylvie Meis schiet uit haar slof op Duitse televisie
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Sylvie Meis is volledig uit haar slof geschoten op de Duitse televisie. Ze werd gefopt in het programma Verstehen Sie Spass. ,,What the f*ck?!”, riep Sylvie uit.

Verstehen die Spass is een Duits programma waarin beroemdheden worden gefopt met een verborgen camera. Dit keer was het de beurt aan Sylvie Meis, die dacht dat ze een fotoshoot had.

Blauwe make-up

Sylvie poseert nietsvermoedend voor de camera, maar wanneer ze ziet dat de foto’s wazig zijn zien kijkers haar gezicht al betrekken. Vervolgens wordt haar haar en make-up gedaan. Ze krijgt knalblauwe oogschaduw op en haar haar wordt getoupeerd. Sylvie schrikt zich een hoedje wanneer ze in de spiegel kijkt. Want als ze ergens een hekel aan heeft, is het wel als haar haar en make-up niet goed zit.

‘Stom’

Maar het wordt nog erger. Wanneer Sylvie de knalblauwe oogschaduw eraf heeft geveegd en de volgende shoot begint, komt het mannelijke model Ante Brekalo binnen. De bedoeling is dat ze een intieme fotoshoot gaan houden. ,,Wat is dit allemaal? Dit kan toch niet waar zijn?”, vraagt Sylvie verbaasd. ,,Dit is echt niet oké. Werkelijk, ik vind dit echt stom.”

‘What the fuck?!’

Toch doet ze uiteindelijk wat er van haar wordt gevraagd en na de shoot maakt Ante nog een selfie met Sylvie. Maar wat zij niet weet, is dat Ante ook meedoet aan het programma. Hij plaatst de foto op zijn Instagram en schrijft eronder dat ze een relatie hebben. Sylvie ontploft wanneer ze de post ziet. ,,What the fuck?!”, roept ze uit. ,,Ik kén hem helemaal niet!”

‘Niet grappig’

Wanneer ook de pers nog komt opdagen om Sylvie zogenaamd te interviewen over haar nieuwe liefde, houdt ze het niet meer. ,,Ik héb geen vriend!”, zegt ze terwijl ze haar handen voor haar gezicht slaat.

Gelukkig kan Sylvie achteraf wel om de grap lachen. ,,Het was een wilde en onvergetelijke ervaring”, vertelt ze aan Spot On News. ,,Ik kon vrij snel lachen om de grap. Op dit moment vond ik het niet zo grappig. Maar toen het team van Verstehen die Spass de situatie uitlegde, was ik zo opgelucht. Het voelde alsof ik in een slechte film zat.”

Bekijk HIER de beelden.

Tags

SYLVIE MEIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck