Sylvie Meis slaagt in Taekwondo trap op hakken

Door: Ditjes en Datjes
21-07-2019

De Bottel Cap Challenge is dé nieuwste hype van social media. Menig ‘Instagrammer’ en ‘Facebooker’ doen mee en Sylvie Meis gaat uiteraard ook de uitdaging aan. Fans staan perplex!

Tekst gaat verder onder advertentie
   

#BottleCapChallenge?

Hoe druk de BN’ers ook lijken, ze maken zeker even tijd vrij voor de zogeheten Bottle Cap Challenge. De uitdaging is om op een tactvolle manier het dopje van een drinkflesje door middel van een ronde trap eraf te tikken. Taekwondo instructeur Farabi Davletchin schijnt deze ‘challenge’ de wereld ingebracht te hebben.

Taekwondo op glitter pumps

Gezien de video heeft onze Sylvie geen Taekwondo lessen nodig. Ze tikt het dopje van de fles vlekkeloos eraf met haar prachtige glitter pumps. Hoe vaak de video is over gedaan weten we niet.

‘Sylvie Lee’

Ook al is de video een advertentie voor een goed doel op Meis haar Instagram-account, haar fans zijn vooral onder de indruk van haar prestatie en lenige been. De boodschap die Sylvie voornamelijk wil overbrengen naar haar volgers: ,,De enige uitdaging waar ik om geef is de #RegulatproBottleCapChallenge. @regulatbeauty doneert 1.000€ voor dit bericht aan “Meere ohne Plastik”. Aan de reacties te zien wordt daar overheen gelezen. Volgers noemen haar al ‘Sylvie Lee’ of reageren met: ,,stijlvol én eenvoudig op hogen hakken. Wie kan dat nou!”

https://www.instagram.com/p/BzI2JYKA–E/

Meer DenD