Sylvie vervangen door 26-jarige vrouw bij Das Supertalent

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Sylvie Meis keerde vorig jaar terug als jurylid bij Das Supertalent. Ze hoeft alleen niet terug te komen bij de Duitse talentenjacht. Op de plek van Sylvie zit binnenkort namelijk een veel jongere vrouw: de 26-jarige Sarah Lombardi.

Dankbaar

De 41-jarige diva koos er zelf niet voor om te stoppen. Als het aan haar lag, zat ze nog een paar jaar op de stoel van jurylid. ,,Toen het team van Das Supertalent ongeveer een jaar geleden naar me toe kwam en vroeg of ik in 2019 nog een keer in de jury wilde, heb ik geen seconde geaarzeld. Nog een keer deel uitmaken van dit geweldige team, heeft heel veel voor me betekend. Ik ben alle medewerkers en in het bijzonder Dieter Bohlen erg dankbaar”, zegt Sylvie tegen de Duitse krant BILD.

Leeftijd

Sylvie weet er dus gelukkig goed om mee te gaan. Misschien komt dat doordat het niet de eerste keer is dat dit haar overkomt. In november 2017 werd ze namelijk ontslagen door het Duitse RTL. Daar presenteerde ze het programma Let’s Dance. Volgens Sylvie is ze ontslagen omdat RTL haar Duits niet goed genoeg vindt, veel Duitsers denken daar echter anders over en vinden het onterecht dat Sylvie weg moest. De presentatie van het programma is overgenomen door de 25-jarige Victoria Swarovski.

Tags

DAS SUPERTALENTDUITSLANDJURYLIDLEEFTIJDONTSLAGENOUDSYLVIE MEIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie