Sylvie Meis vindt haar leven niet zo bijzonder

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Er gaat bijna geen dag voorbij of Sylvie Meis is weer in het nieuws. In Nederland, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en België is ze een bekend persoon, maar volgens Sylvie betekent dat niet dat haar leven is anders is dan dat van een doorsnee persoon.

Moeder

Sylvie wordt in de media vaak neergezet als diva, die alles heeft wat haar hartje begeert. Ze heeft een onstuimig liefdesleven, een zoon voor wie ze zorgt maar vooral een grote collectie kleding en een Instagramaccount met meer dan een miljoen volgers. Toch weten al haar volgers niet wie Sylvie écht is, want dat weten alleen haar vrienden en familie en Sylvie zelf natuurlijk. In Glossy Vrouw vertelt ze hoe haar familie en vrienden haar zien. ,,Die weten dat ik een hardwerkende, gedreven, warme en gevoelige vrouw ben die graag lacht”, zegt ze. ,,Die goed is voor de mensen om haar heen en die op de allereerste plaats vooral moeder is.”

Het moederschap blijkt erg belangrijk voor Sylvie te zijn en ze doet haar best om Damián zo’n normaal mogelijk leven te geven. ,,Ik sta net als iedereen ’s ochtend onder de douche, ik zorg dat mijn kind naar school gaat, ik doe boodschappen en kook elke avond voor hem.” Nu de jongen steeds ouder wordt, merkt Sylvie zoals veel ouders dat het moeilijk is haar kind los te laten. ,,Damián is mijn kostbaarste bezit. Ik vind het moeilijk om hem los te laten. Hij wordt steeds ouder, hij wil dingen alleen doen, hij wil verantwoordelijkheid, alleen naar school en alleen naar huis komen. Daar heb ik moeite mee.”

Tags

DAMIANDIVASYLVIE MEISWERKEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie