‘Sylvie Meis heeft weer een nieuwe vriend’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Sylvie Meis blijft nooit lang single, dat heeft ze nu nog eens bewezen. Vier maanden nadat het uit is gegaan met Charbel Aouad lijkt ze weer een nieuwe man aan de haak te hebben geslagen.

De Brabantse Diva in in het Duitse Hamburg woont is hand-in-hand lopend gefotografeerd. Wie de man precies is, is nog niet bekend. Maar waarschijnlijk is het dezelfde man met wie Sylvie ook al in december werd gespot. Volgens een aantal media zou het gaan om ene Sander, die een Nederlandse arts is. Hij zou wonen en werken in Hamburg, en in de dertig zijn.
Op sociale media is die Sander spoorloos. Misschien zodat hij nog wat langer de geheime liefde van Sylvie kan blijven.

Kinderen

Het zit Sylvie Meis niet mee in de liefde. Ze was samen even gelukkig met Charbel Aouad. Ze kreeg een huwelijksaanzoek van hem, en zij zei ‘ja’. Helaas kwam aan het sprookje een eind. De reden zou de kinderwens van Sylvie zijn, die Charbel helaas niet met haar deelde. De leeftijd van ‘Sander’ is dan ook een groot voordeel voor de diva, want wie weet wil hij ook een nieuwe gezinnetje starten.

Vorige maand vertelde Sylvie tegen het Duitse RTL dat ze zich niet meer wilde focussen op een relatie en niet meer te hard van stapel willen lopen met een nieuwe man. Haar zoon Damian moest op de eerste plek komen. Ze gelooft nog wel in echte liefde, maar zegt ze ‘het leven loopt zoals het loopt’.

Tags

CHARBEL AOUADJONGENLIEFDEMANSYLVIE MEISVRIEND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck