Sylvie Meis zoekt ex Niclas weer op

Sylvie weer samen met ex Niclas?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Na de relatiebreuk met Wim Beelen, lijkt Sylvie weer haar ex Niclas Castello op te zoeken. Op Instagram laten beiden zien dat ze momenteel op dezelfde plek zijn…

Sylvie was vanochtend vroeg uit de veren om naar Kitzbühel in Oostenrijk te reizen. ,,Goedemorgen!”, schreef Sylvie in Instagram Stories. ,,Enthousiast om naar Kitzbühel te gaan voor het weekend.”

Zelfde plek

Wat Sylvie in Oostenrijk gaat doen vertelt ze niet, maar voor wie Niclas Castello op Instagram volgt, komt er al snel achter dat hij momenteel in Kitzbühel verblijft. Is het toeval, of zoekt Sylvie haar ex-man weer op?

Scheiding

Sylvie en Niclas besloten bijna een jaar geleden na een huwelijk van slechts tweeënhalf jaar te gaan scheiden. ,,We moeten erkennen dat onze levensstijlen te verschillend zijn voor een toekomst samen”, luidde de aankondiging destijds. Sylvie vond al snel een nieuwe liefde: Wim Beelen. Maar deze week kwam naar buiten dat ook die relatie gestrand is.

Wim Beelen

Volgens Wim passen hij en Sylvie gewoonweg niet bij elkaar. ,,Sylvie haar leven boven de radar en mijn leven eronder is een weg wat niet bij mij past”, legde hij op Instagram uit. Uit zijn bericht bleek dat Wim degene is die de relatie heeft beëindigd. ,,Ik heb dan ook besloten dat onze wegen niet verder gaan als paar en we ieder onze eigen weg gaan volgen.”

Tags

NICLAS CASTELLOSYLVIE MEIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck