Sylvie Meis zwijgt over identiteit vriend

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Hoewel heel showbizzland weet dat Sylvie Meis aan het daten is met de Nederlandse producer Bart Willemsen, doet de diva zelf nog geheimzinnig over haar relatie. Zij wil nog helemaal niets bevestigen.

In haar column in het tijdschrift Grazia schrijft ze het volgende: ,,Plotseling piepte er deze keer een superleuke text message binnen tijdens de repetities. Hoewel ik me in het hol van de leeuw bevond tussen mijn ‘vrienden’ van Bild, die allemaal meeluisteren als ik even niet op het podium sta, slaakte ik spontaan een vreugdekreetje.”

Respect

Op dat moment was ze bezig met de repetities van het Duitse programma Place to B Awards, dat ze presenteert. Het vreugdekreetje hadden ‘de vrienden’ van de Duitse krant Bild gehoord. ,,Nog voordat ik er erg in had, ging er een telefoontje naar de hoofdredactie: Sylvie heeft contact met iemand. Daarop werd direct mijn manager Marina gebeld.” Marina vroeg vervolgens aan Sylvie welk antwoord gegeven moest worden op de vragen van de pers. De diva besloot niet haar standaard antwoord ‘Ja, ik date altijd’ te geven. ,,Deze keer besloot ik om te zeggen: ‘Ja, ik date. En ik ben gelukkig’. Die woorden werden direct gelinkt aan iemand, maar zijn naam heb ik zelf nooit genoemd. Ik wil proberen om de situatie onder controle te houden. Uit respect voor mijn date en zijn familie.”

Shownieuws belde eerder Bart op. Hij liet net zoals Sylvie maar weinig los over zijn relatie.

Tags

BART WILLEMSENCOLUMNGEHEIMZINNIGGRAZIARELATIESYLVIE MEIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck