‘Sylvie neemt wraak op Sabia’

Door: DitjesenDatjes
07-09-2018

Sylvie Meis is woest op haar voormalige hartsvriendin Sabia Engizek. Zij beweerde onlangs dat de diva nooit borstkanker heeft gehad, en dat ze het verzonnen heeft. Sylvie zint nu op wraak.

Brief

,,Sommige mensen gaan zelfs zover dat ze een ziekte verzinnen om er beter van te worden”, zei Sabia tijdens een spelshow op de Duitse televisie. Hoewel ze de naam van Sylvie niet noemde, lijkt het onmogelijk dat ze iemand anders bedoelde dan haar voormalig BFF. Sylvie reageerde gelijk en zei dat ze ‘oneindige boos en verdrietig’ is. Ze heeft daarna gelijk door haar advocaten een brief naar alle Duitse media laten sturen waarin duidelijk werd dat Sylvie wel degelijk kanker heeft gehad in 2009. Ze openbaarde daarin details van haar ziekte en welke behandelingen ze heeft ondergaan. De woede die ze koestert tegen Sabia lijkt ze nu te gebruiken om wraak te nemen.

Rechtszaak

Zeker omdat Sabia ook ontkent de ex-man van Sylvie, Rafael van der Vaart, te hebben afgepakt. Ook speelt er nog het feit dat het gerucht gaat dat Sabia honderden privéfoto’s van de diva heeft gestolen. Ze zou de iCloud van Sylvie hebben gekopieerd naar haar eigen. Een bron vertelt aan weekblad Weekend het volgende: ,,Die vrouw maakt Sylvie’s leven al jaren tot een hel. Als je op een rijtje zet wat zij Sylvie in de afgelopen vier jaar allemaal heeft aangedaan, dan kun je niet anders dan concluderen dat er iets goed fout zit. Wat bijna niemand weet is dat Sylvie haar advocaten opdracht heeft gegeven uit te zoeken of ze een rechtszaak tegen Sabia kan beginnen.”

Meer DenD