Sylvie onderging déze cosmetische ingreep voor Love Island

Sylvie onder het mes voor tv-programma
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Voordat Sylvie Meis naar Tenerife vloog om voor de tweede keer de Duitse versie van Love Island te presenteren, heeft ze nog even aan zichzelf laten sleutelen. Speciaal voor Love Island onderging ze een cosmetische ingreep.

Sylvie Meis heeft alles uit de kast getrokken om van dit seizoen van Love Island wél een succes te maken. In de kleine stukjes dat ze op beeld verschijnt, ziet ze er dan ook prachtig uit. Niet alleen haar sexy kleding valt op, maar ook haar gezicht waaraan flink gesleuteld lijkt te zijn.

Lippen opgespoten en gezicht strakgetrokken

Het vorige seizoen van Love Island, dat ook gepresenteerd werd door Sylvie Meis, had de laagste kijkcijfers ooit. En om er deze keer zo goed mogelijk uit te zien besloot Sylvie net voor de opnamen nog even plaats te nemen in de stoel van de bekende Duitse arts Dr. Emi Arpa.

,,Ik heb mijn lippen laten opspuiten”, onthult Sylvie in JAN. Daarnaast werd alles in haar gezicht nog even goed strakgetrokken en geperfectioneerd. Sylvie doet er dan ook niet meer geheimzinnig meer over dat ze aan zichzelf laat sleutelen.

,,Sinds ik veertig ben, krijg ik elk jaar de vraag hoe ik er zo uit blijf zien. Dan moet je elke keer weer die vraag omzeilen door te zeggen ‘slapen, sporten, gezond eten en water drinken”’, aldus Sylvie. ,,En ik doe al die dingen ook, alleen het is ook wel eens fijn om te zeggen: Ja ik heb goede genen én ik gebruik fillers en daarmee kan ik dat wat je nu ziet bereiken.”

Tags

COSMETISCHE INGREEPLOVE ISLANDPLASTISCHE CHIRURGIESYLVIE MEIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck