Sylvie over ‘zwerver look’ Niclas: ‘Ik hou ervan’

Sylvie is gek op zwervers
Door: Charlotte Wijnen
27-09-2022

,,Niclas lijkt wel een zwerver!”, luidde het in de reacties toen Sylvie foto’s van het huwelijksfeestje deelde op Instagram. Sylvie begrijpt niets van de kritiek op het kapsel van haar man. ,,Ik vind het heel mooi!”

Sylvie en haar man Niclas Castello vierden vorige week hun huwelijksjubileum. En zoals we van Sylvie gewend zijn, moet álles over de top zijn. Met haar gouden jurk en haar opgestoken haar zag ze er wederom adembenemend uit.

‘Hij lijkt wel een zwerver’

Maar volgers konden maar naar één ding kijken: het kapsel van Niclas. Onder de beelden van het huwelijksfeestje regende het negatieve reacties. ,,Niclas lijkt wel een zwerver met dat haar”, reageerde iemand. Verder werd Niclas vergeleken met een ontplofte kip en een vogelverschrikker.

Sylvie vindt het wél mooi

Wat vindt Sylvie, die er altijd verzorgd uitziet, eigenlijk van al dit commentaar? In gesprek met het Duitse Bild laat ze weten dat zij het kapsel van haar man wél mooi vindt. ,,Hij doet het omdat ik het zo mooi vind. Ik hou van deze wilde look die hij nu heeft met zijn kapsel en baard”, vertelt Sylvie. ,,Ik weet dat sommigen zeggen: ‘Je man moet naar de kapper’, maar ik vind het mooi, dus ik zeg tegen hem dat hij niet naar de kapper hoeft.”

Modern huwelijk

Sylvie en Niclas hebben een modern huwelijk. Bijna twee jaar geleden gaven ze elkaar het jawoord, maar wonen nog altijd gescheiden van elkaar. ,,Wij hebben een modern marriage, waarbij we elkaar zien in de weekenden en op vakanties. Gelukkig is er FaceTime tegenwoordig”, zei ze daarover in de YouTube-serie Open Kaart.

Meer DenD