Sylvie reageert op vermeende huwelijkscrisis met Niclas

Sylvie Meis
Door: Eva Steins
22-04-2021

Sylvie Meis heeft gereageerd op de geruchten dat haar huwelijk met Niclas Castello in zwaar weer zou zijn. Eerder werd een profiel van Niclas gevonden op een datingssite, en zouden de twee in stilte gescheiden zijn. La Meis geeft nu opheldering over de situatie…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Bijna direct na de bruiloft gonsde het al van de geruchten dat het huwelijk van Niclas en Sylvie op de klippen was gelopen. Zo ontdekte het Duitse magazine In Touch het profiel van de 43-jarige kunstenaar op een datingssite. En niet zomaar een datingssite, maar eentje waarbij bedrog in vaste relaties wordt aangemoedigd…

Afwezig

Vaker krijgt Sylvie te maken met kritiek op haar relatie met Niclas. Zo maakten volgers zich onlangs zorgen dat Niclas nooit te zien was op haar Instagramaccount. Wanneer een fan haar vroeg waarom zij haar man niet meer laat zien, reageert Sylvie stellig. ,,Het gaat prima met mijn echtgenoot. Wij laten elkaar niet zien op onze Instagramaccounts. We willen onze carrières niet mixen en onze liefde beschermen.”

Ook werd haar vorige week tijdens een chatsessie gevraagd naar haar mysterieuze huwelijk. Sylvie liet haar trouwring zien aan de fan en reageerde: ,,Ja, de laatste keer dat ik het controleerde, waren we nog altijd getrouwd.”

Bullshit

Weekblad Privé besloot op onderzoek uit te gaan na berichtgeving in Duitse media dat het huwelijk nu écht voorbij was. Het management van de diva reageert in het weekblad op de geruchten. ,,Het is allemaal bullshit!”, laat haar woordvoerder Marina weten.

Privé stelt dat de manager schrok van haar eigen woorden, maar dat Sylvie liet weten dat dit ‘best zo geciteerd mag worden’.

Meer DenD